930 x122 grota rece

angajări

FABRICI DIN ARGEȘ, CERERI DE ANGAJARE. CURS DE SUCCES

Fabrici din Argeș, cereri de angajare. Curs de succes. În perioada următoare va avea loc în Pitești deschiderea cursului de operator maşini comandă numerică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Cursul, organizat de Profesional New Consult, le este util tuturor celor care activează în unităţi tehnice şi industriale, cum ar fi cea auto, prelucrarea lemnului sau a plasticului, unităţi care sunt dotate cu maşini operate numeric. Pregătirea profesională a personalului este, așadar, necesară şi obligatorie, întrucât asigură cadrul legal şi competent de lucru.

Pe parcursul cursului sunt abordate teme cum ar fi: cunoaşterea sistemelor de coordonate a maşinii cu comandă numerică; cunoaşterea consolei de lucru Fanuc şi Siemens; cunoaşterea comenzilor auxiliare; cunoaşterea noţiunii de compensare a sculelor; cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor, precum şi alte teme de interes ale domeniului.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Trebuie precizat că pe parcursul formării profesionale un interes deosebit este acordat componentei practice, care se realizează atât la sala de curs, cât şi în unităţi de producţie dotate cu maşini CNC http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Cursul poate fi parcurs și de către toţi cei care au absolvit 10 clase şi care doresc să activeze în acest domeniu, extrem de atractiv şi de solicitat pe piaţa muncii. Precizăm în acest sens că firma organizatoare are cereri de angajare din partea societăţilor comerciale care duc lipsă de forţă de muncă specializată în domeniu.

Pentru informaţii şi înscrieri:

Telefon – 0725.420.330, 0784.045.025, 0758.490.490

Site – www.profesionalnewconsult.ro

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Adresa firmei – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

-Curs tehnician electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

-Curs responsabil de mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

-Curs arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

-Curs inspector resurse umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90