SMART KIDS 930X122

dacia

INAMIC PENTRU DACIA MIOVENI. DE UNDE VINE PERICOLUL

Inamic pentru Dacia Mioveni. Uzina Automobile Dacia din Mioveni – Argeș are un concurent serios în interiorul grupului Renault: uzinele din Maroc ale aceleiași companii franceze.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Cele două uzine din Maroc au exportat până acum nu mai puțin de 1.000.000 de mașini, anunță Autoritatea portuară din Tanger, potrivit economica.net.

Din acest an, conform grupului Renault, modelul Logan Break MCV urma să fie fabricat nu doar la Automobile Dacia Mioveni, ci și în Maroc. Amănunte, AICI.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

Măsura, anunța Renault în toamna anului trecut, ar fi determinată de succesul modelului Duster, succes care ar impune eliberarea unei capacităţi de producţie la uzina din Mioveni pentru acest model.

Amintim că Renault are în Maroc o uzină deschisă în anul 2007 (în Casablanca) și o alta deschisă în 2012 (în Tanger). Anul trecut, pentru prima dată, producția celor două fabrici din Maroc a fost mai mare decât a uzinei din Mioveni. Detalii, AICI. Despre pericolul pe care fabricile din Maroc l-ar reprezenta pentru uzina Dacia din Mioveni, alte amănunte AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90