Donaris 930 x 122

kaufland

KAUFLAND, MĂSURĂ MAJORĂ LA RAFT

Kaufland, măsură majoră la raft. Kaufland România a inaugurat astăzi o zonă specială în magazinele sale. Pe „Raftul Românesc” vor fi expuse separat produsele din carne de porc de producție românească.

Citiți și: Exclusiv. Kaufland reacționează: ,,Ne cerem scuze! Un caz izolat!”

Inițiativa are ca scop încurajarea clienţilor să aleagă produse românești şi susținerea economiei locale.

„Raftul Românesc” este singurul raion de pe piaţă dedicat exclusiv produselor locale şi oferă un sortiment extins de 25 de produse din porc din România.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

“Raftul Românesc” este disponibil de azi în magazinele Kaufland din Bucureşti (Barbu Văcărescu şi Basarab), iar până la finalul lunii aprilie 2018 va fi prezent în toate cele 119 hipermarketuri din reţea.”, precizează Kaufland România.

Retailerul își anunța în noiembrie anul trecut intenția ca până în 2020 să preia mai bine de 60% din producția autohtonă de carne de porc, adică aproximativ 300.000 de porci pe an.

Programul se desfășoară împreună cu Cooperativa Agricolă ”Ţara mea”. ”Este o colaborare pe termen lung privind preluarea de porcine tinere pentru îngrăşare în scop de abatorizare. Cooperativa a adunat peste 100 de fermieri mici şi mijlocii care se ocupă de creşterea porcinelor pentru a face posibil acest program. După tăiere, carnea proaspătă ajunge pe rafturile magazinelor Kaufland, în întreaga reţea. (…)

Se va ajunge la 800 de porci pe zi, adică aproximativ 150-160.000 de kilograme pe săptămână sau 8.500 de tone de carne pe an. Avem obiective setate la finalul fiecărui an. Ca atare, la finalul anului 2018 vom lua 180.000 de porci pe an, iar pentru finalul lui 2019 targetul este de a depăşi 250.000 de porci pe an.

În momentul în care programul va ajunge la maturitate, vom prelua peste 60% din carnea de porc locală. Obiectul programului este să ajungem la peste 300.000 de porci livraţi pe an în 2020.”, informa Kaufland România.

Kaufland are în Pitești două hipermarketuri.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3