NOR CURIER 930X122

dacia

LIDER SINDICAL: CRESC SALARIILE LA DACIA!

Lider sindical: cresc salariile la Dacia! La uzina Automobile Dacia din Mioveni se află în desfășurare în aceste zile negocierea noului contract colectiv de muncă.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Sindicatul Automobile Dacia a cerut creşteri salariale, iar viceliderul sindical Ion Iordache afirmă pentru ePitești că este optimist în privinţa şanselor de reuşită. Iordache se declară 100% convins că salariile vor fi majorate.

„De fiecare dată în această perioadă a anului la Dacia are loc negocierea contractului colectiv de muncă. De fiecare dată am obţinut rezultate bune şi sunt convins că şi acum vom obţine creşteri salariale adecvate. Încă nu pot avansa cifre. De-abia săptămâna viitoare, după ziua de marţi, vom putea vorbi despre aşa ceva.”, ne-a declarat Ion Iordache cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Deocamdată, administrația de la Automobile Dacia nu a prezentat public o eventuală propunere de creștere pentru anul 2017 a salariilor pentru angajații uzinei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3