Donaris 930 x 122

angajări

LOCURI DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI

Locuri de muncă în Pitești. Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piteşti organizează concurs pentru ocuparea a 9 posturi contractuale vacante de educator puericultor debutant (SSD) din cadrul Centrului de Îngrijire și Educație Timpurie Creșe Pitești.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, după cum urmează:

11 septembrie 2019 ora 10 – proba scrisă;

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

17 septembrie 2019, ora 10 – interviul.

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:

– absolvirea cu diplomă/adeverință a unor studii superioare de scurtă durată, în profilul postului, respectiv științe ale educației (pedagogie, psihopedagogie specială, pedagogia învățământului primar și preșcolar, pedagogie socială), psihologie (psihologie) și asistență socială, precum și absolvirea unui curs în domeniul psihopedagogic și metodic specific.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti și la telefon 0372.030.420 (interior 106).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3