NOR CURIER 930X122

Arges

MAI PUȚINI SALARIAȚI ÎN ARGEȘ

Mai puțin salariați în Argeș. Direcția Județeană de Statistică Argeș a dat publicității date cu privire la evoluția principalilor indicatori economico-sociali în perioada 1-31 august 2018.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Este cea mai recentă lună despre care statisticienii dețin aceste date.

Potrivit sursei citate, în Argeș, la sfârșitul lunii august erau înregistrați 160.312 de salariați. Față de luna iulie 2018, numărul este în scădere cu 201 persoane (-0,12%).

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

”Repartizarea salariaţilor pe sectoare de activitate ne arată faptul că 51,1% din numărul total al acestora activează în industrie şi construcţii, restul regăsindu-se în servicii (47,1%) şi în agricultură, silvicultură şi pescuit (1,8%)”, precizează Direcția de Statistică Argeș.

Pe de altă parte, conform sursei citate, comparativ cu sfârșitul lunii august 2017, efectivul total al salariatilor a crescut cu 7.694 de persoane (+5,0%), ca urmare a dinamicii pozitive înregistrate în toate sectoarele economice. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90