EcoMoto 930×122

cet găvana

MAMUT INDUSTRIAL DIN GĂVANA, LA FIER VECHI

Mamut industrial din Găvana, la fier vechi. Evaluarea bunurilor de la CET Găvana (Nord) din Piteşti (CET dezafectat) a fost finalizată de comisia special constituită în acest sens. Potrivit evaluării, licitaţia pentru vânzarea CET-ului va porni de la suma de 2.700.000 de lei, fără TVA. Firma care va cumpăra va trece la dezmembrarea și ulterior la vânzarea la fier vechi a CET-ului Găvana. Urmează ca municipalitatea să stabilească data licitației.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Terenul de sub CET, odată ce va deveni liber de sarcini, va rămâne în administrarea municipalităţii, care va decide mai apoi cu privire la destinaţia sa viitoare. La fel s-a întâmplat şi cu CET Sud II, terenul urmând să fie folosit, potrivit Primăriei, pentru construirea unui parc industrial.

Autorităţile locale au decis închiderea vechilor CET-uri din perioada comunistă deoarece erau energofage şi înregistrau pierderi mari. În locul lor au fost construite centrale termice de cartier, mult mai eficiente şi mai fiabile.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3