NOR CURIER 930X122

millennium_bank_generala_02

Millennium Bank se extinde in Pitesti

Pitesti, 3 august 2009. Millennium Bank, subsidiara din Romania a liderului pietei bancare private din Portugalia, demareaza lucrari pentru a-si dezvolta reteaua din Pitesti si pentru a oferi gama completa de produse si servicii retail, prin intermediul tuturor sucursalelor sale. Lucrarile vor avea loc incepand de luni, 3 august, in unitatile situate in B-dul I.C. Bratianu, bl. B4 si in B-dul 1 Decembrie 1918, bl. M4, si se vor incheia pe 18 august 2009. in acest interval, clientii vor beneficia de acces permanent la produsele si serviciile bancii, in cea de-a treia sucursala a bancii din oras, situata in Str. Calea Craiovei, la nr. 30.
Lucrarile vor avea loc intr-un numar total de 46 de unitati Millennium Bank situate in 15 orase din tara si sunt planificate intre lunile iulie si octombrie 2009. Proiectul are ca scop extinderea activitatilor in unitatile care aveau o oferta specializata de consumer finance si instalarea de casierii in aceste unitati, pentru a oferi servicii complete de retail. „Am decis sa dezvoltam oferta de servicii pe care o oferim prin intermediul retelei teritoriale pentru a satisface mai bine nevoile clientilor nostri si pentru a le pune la dispozitie intreaga noastra oferta de retail, inclusiv operatiuni la casierii”, a declarat Jose Toscano, Director General Millennium Bank Romania.
In prezent, Millennium Bank are 73 de unitati in Bucuresti si in 17 judete, care se adreseaza persoanelor fizice, companiilor si clientilor de Private Banking, printr-o gama larga de produse si servicii. Reteaua Millennium Bank va avea in total 75 de sucursale pana la finalul acestui an.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90