930 x122 grota rece

dacia

MUTARE DE PROPORȚII PENTRU RENAULT ÎN ROMÂNIA

Mutare de proporții pentru Renault în România.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Se dă startul lucrărilor la viitorul nou sediu unic al Renault România. Directorul general al Groupe Renault România și al uzinei Automobile Dacia din Mioveni, Yves Caracatzanis (foto), va participa mâine, 28 august 2017, la startul turnării fundației noului sediu.

Clădirea se va numi Renault Bucharest Connected (RBC) și va fi situată în București, în vecinătatea stației de metrou Preciziei.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Spațiul construit va măsura 47.000 de metri pătrați, iar lucrările vor fi gata în primul trimestru din anul 2019.

Renault România va fi aici nu proprietar, ci chiriaș la dezvoltatorul imobiliar care va construi clădirea. Compania franceză va semna un contract de închiriere pentru o perioadă de cel puțin 11 ani.

RBC va fi dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group.

Vorbim despre cea mai mare tranzacție de leasing înregistrată până acum pe piața de birouri din capitala țării noastre.

„Angajaţii Grupului Renault care activează în sediile din Bucureşti şi contribuie în fiecare zi, prin munca lor, la performanţa companiei se vor grupa, începând din 2019, într-un sediu unic.

Acest proiect de localizare a activităţilor noastre – care se derulează în Bucureşti în diferite zone – într-un singur spaţiu va contribui la consolidarea colaborării între echipe şi la eficienţa companiei.

În alegerea amplasamentului am ţinut cont, în egală măsură, de mobilitatea zilnică a colegilor noştri către celelalte amplasamente ale Grupului, platforma industrială de la Mioveni şi Centrul Tehnic Titu, prin ieşirea pe autostrada Bucureşti – Piteşti.”, declara Yves Caracatzanis.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90