New Profesional Consult 930 x 122

Brico Dépôt

NOU LA BRICO DEPOT

Nou la Brico Depot. Brico Dépôt România a semnat un parteneriat cu WWF (World Wide Fund for Nature). Parteneriatul stă la baza dezvoltării unei platforme care are ca scop evitarea plasării și vânzării pe piață a lemnului provenind din surse nesigure. Retailerul va desemna zonele din care nu va achiziționa lemn (de exemplu: parcurile naționale și naturale și zonele cunoscute cu risc în ceea ce privește tăierile ilegale de arbori din păduri).

Citiți și: Argeș. A fost amendat cu 1000 de lei pentru că a furat 0,2 metri cubi de lemne

În plus, platforma îi va ajuta pe operatori să obțină certificarea FSC (Forest Stewardship Council) pentru lemn controlat.

Prin parteneriatul cu WWF, încheiat pe o durată de un an, Brico Dépôt își asumă o creștere cu 10% a produselor certificate FSC pe rafturile magazinelor, iar pe termen lung își dorește să ajungă la 100% produse vândute din lemn certificat.

Citiți și: Pitești: Mega aglomerație la Dedeman! „Lupte” grele și pentru un loc de parcare

Brico Dépôt devine astfel primul jucător din piața de bricolaj care a luat măsuri concrete cu privire la comerțul cu produse din lemn provenind din surse nesigure.

WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii în peste 100 de ţări. Misiunea WWF, organizație înființată în anul 1961, la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător. Înființată în 1993 în Reims (Franța), Brico Dépôt are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România (dintre care unul în Pitești – Bradu) și 2 în Portugalia.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3