930×122 CAPRA 5

eurekakids

NOU MAGAZIN STRĂIN DE JUCĂRII ÎN PITEȘTI

Nou magazin străin de jucării în Pitești. Spaniolii de la Eurekakids vor să deschidă un magazin de jucării în Pitești.

Citiți și: Avertizare pentru părinți! Pericol pentru copii în magazine!

Piteștiul se află pe lista orașelor din România în care lanțul de magazine de jucării educaționale Eurekakids ar urma să investească, în premieră în țara noastră, în regim de franciză.

Rămâne de văzut când și unde va fi deschis noul magazin de jucării. Cert este că Eurekakids anunță că, în politica sa de intrare și dezvoltare pe piața din România, mall-urile sunt vizate ca locație.

Citiți și: Schimbare importantă privind jocurile de noroc!

Alături de Pitești sunt avute în vedere București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Zalău, Sfântu Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria și Miercurea Ciuc.

Deschis în anul 2002, cu prima franciză în 2004, Eurekakids are o rețea de 184 de magazine de jucării educaționale în 12 țări: Spania, Italia, Franța, Belgia, Andorra, Columbia, Panama, Luxemburg, Oman, Emiratele Arabe Unite, Qatar și Croația.

În prezent, Eurekakids este lanțul de magazine de jucării educaționale nr. 1, care vinde o gamă extinsă de jucării și jocuri pentru copii și familii.

Eurekakids oferă un catalog cu peste 7.000 de articole. Sunt jucării și jocuri destinate trezirii inteligenței copiilor de toate vârstele. Ele stimulează simțurile și jocul în familie, ajutându-i pe copii să construiască, să creeze și să învețe.

Amintim că în Pitești retailerul grec de jucării Jumbo a deschis un magazin în fosta zonă industrială Rolast.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90