New Profesional Consult 930 x 122

confectii

O NOUĂ FABRICĂ SE DESCHIDE ÎN JUDEȚUL ARGEȘ

O nouă fabrică se deschide în județul Argeș. O firmă cu sediul în Piteşti, SC Design Welding Production SRL, va deschide o nouă fabrică în orașul Mioveni.

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

În viitorul spațiu (o hală) ar urma să fie fabricate confecții metalice. De asemenea, investiția constă și în construirea unei clădiri de birouri, cu parter și două etaje.

Ambele spații (hala de producție și clădirea de birouri) vor fi situate pe bulevardul Dacia, care traversează Mioveniul prin centrul orașului.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Deocamdată, investiţia se află în punctul obţinerii avizelor de mediu necesare, după care vor fi parcurși şi ceilalţi paşi prevăzuţi de lege (plan urbanistic, autorizaţii de construire). Ulterior finalizării procedurilor birocratice, vor fi stabilite termenele de execuție. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3