SMART KIDS 930X122

italia

O NOUĂ LINIE DE PRODUCȚIE ÎN ARGEȘ! NOI LOCURI DE MUNCĂ

Afacere italiană în Argeș. O companie italiană specializată în design, producţie şi distribuţie de accesorii pentru masă de înaltă calitate pentru industria hospitalității investeşte în orașul argeșean Topoloveni, într-o fabrică deja existentă, peste 1.000.000 de euro.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Investiția este într-o linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare, obţinute printr-o tehnologie inovatoare.

Aceasta va deveni funcţională în luna septembrie 2017 şi va avea o capacitate de producţie de peste 4.000.000 de unităţi pe an.

Citiți și: Urs ucigaș din Italia, transferat în România

Investiţia a presupus achiziţionarea unui utilaj nou pentru producția de pahare prin suflare şi construirea şi amenajarea unei secţii integral climatizate, de peste 100 de mp. Pentru deservirea noii linii tehnologice vor fi angajaţi peste 20 de muncitori, iar 10 tehnicieni şi un inginer vor fi specializaţi pentru mentenanţă şi procese tehnologice. Noua linie va produce atât modelele de pahare patentate existente în prezent în oferta companiei, cât şi modele noi.

Paharele de vin produse cu tehnologia prin suflare reprezintă bijuteria coroanei. Acestea au fost proiectate utilizând polimeri de ultimă generaţie, prelucraţi cu ajutorul unei tehnologii asemănătoare cu cea tradiţională folosită pentru obţinerea paharelor din sticlă.

Se preconizează ca până la sfârşitul anului să fie produse 500.000 de unităţi de pahare suflate. Principalii clienţi sunt producătorii de vin (Dom Perignon, Veuve Clicqout), restaurantele, hotelurile (lanţurile Hilton, NCH), firmele de catering şi organizatorii de evenimente, dar şi marii retaileri, precum Metro Cash&Carry. Produsele sunt comercializate în întreaga lume, cu preponderenţă în Europa.

Potrivit companiei italiene, fabrica din Topoloveni dispune de un departament mecanic care proiectează, produce, întreţine şi repară instrumentele necesare producţiei. Unitatea produce și împachetează peste 3.000 de articole în mai mult de 900.000.000 de unităţi pe an, pe care grupul le comercializează în 39 de ţări la nivel global.

Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 33.600.000 de euro, în creştere cu 7,7% faţă de anul precedent şi confirmă o perspectivă de creștere a vânzărilor pentru 2017.

De peste treizeci de ani, compania italiană este lider în proiectarea, crearea, producerea și distribuirea de accesorii de masă de înaltă calitate, adresate celor mai exigenți food designeri și consumatori. Compania lucrează în toate cele patru segmente: fingers food, veselă, pahare rezistente și tacâmuri de unică folosință.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3