New Profesional Consult 930 x 122

art petrol srl

OMV PETROM MARKETING, AFACERE ÎN ARGEȘ

OMV Petrom Marketing, afacere în Argeș. Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care OMV Petrom Marketing SRL preia stațiile de distribuție de carburanți deținute de compania Art Petrol SRL.

Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

„În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, ne informează Consiliul Concurenței printr-un comunicat de presă trimis cu puțin timp în urmă pe adresa redacției noastre.

Citiți și: Super-tranzacție OMV Petrom, analizată de Consiliul Concurenței

Parte a segmentului Downstream Oil din cadrul grupului OMV Petrom, OMV Petrom Marketing opera la sfârşitul anului 2018 o reţea de 794 de stații de distribuție pe piața regională a carburanților, sub două mărci, OMV și Petrom, acoperind România (564 de stații), Republica Moldova, Bulgaria și Serbia și oferind o gamă completă de produse și servicii. De asemenea, OMV Petrom Marketing activează și pe segmentul vânzărilor cu ridicata de produse petroliere, deservind o gamă largă de clienți industriali.

„Art Petrol SRL deţine opt staţii de distribuţie localizate în București și în județele Ilfov, Ialomița, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu și Argeș”, precizează sursa citată. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA