Donaris 930 x 122

auchan

PENTRU PRIMA DATĂ LA AUCHAN ROMÂNIA!

Pentru prima dată la Auchan România! Auchan își va deschide primul său supermarket în România. Supermarketul ar urma să fie amenajat în complexul Bucur Obor din București și inaugurat până la sfârșitul acestui an.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

„Auchan Retail România și Bucur Obor SA au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu comercial în incinta magazinului Bucur Obor.

Astfel, vom deschide până la sfârșitul acestui an primul nostru supermarket, într-o locație istorică, emblematică pentru comerțul bucureștean – Centrul Comercial Bucur Obor.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Suprafața de vânzare va fi de aproximativ 2.300 de mp și va găzdui o gamă largă de produse, toate cu prețurile mici, permanent, în concordanță cu strategia comercială Auchan.”, anunță subsidiara din România a grupului francez.

La această oră, Auchan România are 33 de hipermarketuri, inclusiv în Pitești (Găvana) și Bradu (foto), şi 4 magazine de proximitate My Auchan, deschise în staţii Petrom. Rămâne de văzut dacă Auchan își va deschide astfel de supermarketuri și în Pitești sau în alte orașe din județul Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3