New Profesional Consult 930 x 122

bani

PRIMII BANI PENTRU VIITORUL PARC INDUSTRIAL DIN PITEŞTI

Din cotele defalcate din impozitul pe venit Guvernul a alocat 12 milioane de lei pentru municipalitatea Piteşti. Consecinţa? Banii vor fi folosiți pentru suplimentarea sumelor alocate de la bugetul local pentru anumite investiții.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Astfel, printre altele, potrivit viceprimarului Cornel Ionică, din cele 12 milioane de lei Primăria va aloca 1, 3 milioane (faţă de 300.000 de lei iniţial) pentru actele necesare înfiinţării primului parc industrial din Piteşti (pe un teren din zona Arpechim, câştigat în instanţă de Primărie).

Conform sursei citate, parcul industrial ar urma să fie amenajat mai întâi pe o suprafaţă de circa 50 de hectare dintre cele 130 ale terenului. Terenul va fi împărţit în loturi, iar în acest an vor fi alocate fonduri şi pentru introducerea utilităţilor necesare, precizează viceprimarul.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cornel Ionică spune că există deja investitori interesaţi să desfăşoare activităţi în viitorul nou parc industrial şi că aceştia vor plăti chirii modice. (Foto: Arpechim)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3