Posada 930 x 122

dacia

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. VESTE NEAȘTEPTATĂ DE LA DACIA

Răsturnare de situație. Veste neașteptată de la Dacia. După cum v-am informat, la sfârșitul săptămânii trecute sindicatul de la uzina Automobile Dacia din Mioveni anunța că ”greva hotărâtă în Adunarea Generală (amănunte, AICI) este inevitabilă”, ca urmare a eșuării unei noi etape de negocieri cu administrația (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: DACIA, LOVITURĂ IMPORTANTĂ

Răsturnare de situație, însă! În al treisprezecelea ceas, sindicatul și administrația au bătut palma și au căzut la pace: astăzi a fost semnat contractul colectiv de muncă pentru anul 2018, după ce administrația a „plusat” la oferta de creștere a salariilor.

Contactat de ePitești, viceliderul sindical Ion Iordache anunță că astăzi ”propunerea administrației de la Dacia a fost acceptată de toată lumea, deși unii au acceptat cu părere de rău.”

Citiți și: SUNĂ SIRENELE LA DACIA

Potrivit sursei citate, ”de la data de 1 aprilie se aplică o creștere fixă de 250 de lei, urmând ca de la 1 octombrie să fie aplicată o nouă creștere, de 50 de lei.

Totodată, angajaților li se va oferi o primă de 500 de lei, acordată la semnarea contractului colectiv de muncă. Va fi acordată, în perioada următoare, și o primă de participare la profit, în valoare de 1.500 de lei.”

”Salariații erau pregătiți în orice moment să declanșeze greva generală dacă nu ajungeam la un acord.”, încheie Ion Iordache.

New Profesional Consult-555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066