New Profesional Consult 930 x 122

direcția de statistică

SALARII ÎN ARGEȘ, ANUNȚ OFICIAL

Salarii în Argeș, anunț oficial. Direcția Județeană de Statistică a comunicat datele despre situația salariilor argeșenilor în luna iulie 2019. Sunt cele mai recente informații în acest sens pe care statisticienii le dețin.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Potrivit sursei citate, în iulie câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș a fost de 4.984 de lei, în creștere cu 172 de lei (+3,6%) față de nivelul realizărilor salariale din luna iunie 2019.

Evoluția ascendentă a fost dată de creșterile salariale din sectoarele industrie și construcții (+8,1%).

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Câştigul salarial mediu net în luna iulie în Argeș a fost de 3.052 de lei, în creștere cu 98 de lei (+3,3%) comparativ cu luna iunie 2019.

În luna iulie 2019, în majoritatea activităților din sectorul economic, nivelul câștigului salarial mediu net a fost mai mare decât în luna precedentă ca urmare a acordării de prime ocazionale (prime trimestriale, anuale sau pentru performanțe deosebite), drepturi în natură şi ajutoare băneşti, sume din profitul net şi din alte fonduri (inclusiv bilete de valoare).

Totodată, câștigul salarial realizat în Argeș în iulie 2019 a fost mai mic față de media națională atât în valoare brută, cât și în valoare netă (-2,1%).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3