930 x122 grota rece

hală de depozitare

SE EXTINDE ZONA INDUSTRIALĂ A PITEȘTIULUI. O NOUĂ AFACERE

SC Nicole Asist Logistic SRL din Piteşti a depus la Primărie documentaţia pentru elaborarea unui plan urbanistic zonal în vederea realizării unei investiţii pe un teren din extravilanul municipiului.

Citiți și: Argeș. Hală în flăcări!

Terenul are o suprafață de 9.417 mp și este adiacent DN 65B (drum care face legătura între autostrada A1 București – Pitești și DN 65 Pitești – Slatina), la km 4+412, în vecinătatea limitei adiministrative cu comuna Bradu și a platformei industriale a Arpechimului.

Pentru a putea fi realizată investiția dorită, terenul (arabil) ar urma să fie trecut în intravilanul Piteștiului.

Firma vizează construirea de hale pentru depozitare şi servicii.

Accesul se va face de pe terenul care îi aparține S.C. Nicole Exim Spedition S.R.L., prin două benzi auto (intrare, respectiv ieșire), cu lățimea 3,50 m fiecare. Vor fi amenajate 59 de locuri de parcare pe platforme betonate, dintre care 8 pentru autovehicule de mare tonaj.

Vecinătățile terenului sunt următoarele: un islaz al Primăriei Pitești la nord, DN 65B la sud, un proprietar particular la est și S.C. Nicole Exim Spedition S.R.L. la vest. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90