New Profesional Consult 930 x 122

craiova

SE ÎNCHIDE O MARE FABRICĂ

Se închide o mare fabrică. Electroputere Craiova își închide porțile, după 70 de ani de activitate, informează Mediafax.

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și apar sute de locuri de muncă!

Altădată una dintre marile uzine ale României, Electroputere, în prezent patronată de investitori din Arabia Saudită, va fi închisă.

Potrivit sursei citate, fabrica are pierderi de milioane de euro, iar în 2019 producția a mai fost posibilă grație unui singur contract.

Citiți și: Argeș. O fabrică importantă se extinde! Apare o nouă hală de producție

Lacătul va fi pus luna viitoare, ulterior uzina urmând să fie vândută „la metru pătrat”.

Disponibilizările de personal au început încă din vara acestui an, iar ultimii 250 de angajați vor fi disponibilizați în decembrie 2019, scrie Mediafax.

Înainte de 1989, la Electroputere Craiova se fabricau locomotive și transformatoare electrice. AICI, în articolul publicat de Mediafax, mai multe amănunte despre închiderea fabricii Electroputere Craiova.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90