SMART KIDS 930X122

socar

SOCAR DESCHIDE O NOUĂ BENZINĂRIE ÎN PITEȘTI

Socar Petroleum, firmă cu sediul în București, sucursala din România a companiei azere Socar, a elaborat un Plan Urbanstic Zonal (PUZ) pentru construirea în Pitești a unei noi staţii de carburanţi.

Citiți și: AZERII, INTERES MAXIM PENTRU OLTCHIM

Terenul pe care Socar ar urma să facă investiţia are 7.920 de mp şi este situat în extravilanul municipiului Piteşti, în apropierea limitei administrative cu comuna Bradu, cu acces auto din DN 65B (drumul care face legătura între DN 65 Pitești – Slatina și autostrada A1 Pitești – București).

Din punct de vedere al organizării urbanistice, se conturează astfel apariţia şi dezvoltarea unei zone mixte – servicii şi industrie (în principal depozitare) în imediata apropiere a platformei industriale a Arpechimului.

Prin tema de proiectare, beneficiarul a solicitat amplasarea pe acest teren a unei staţii de distribuţie de carburanţi (compusă din 3 pompe, cabină poartă, staţie cu magazin şi zonă gastro, parcare, semnalistică, împrejmuire teren și racord rutier).

Vor fi amenajate și 10 locuri de parcare pentru clienți, plus încă un loc de parcare pentru aprovizionare. Termenele de execuție vor fi stabilite după parcurgerea procedurilor de avizare a investiției.

Socar este o companie de stat din Azerbaidjan (The State Oil Company of Azerbaidjan Republic), renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin firma Socar Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel național.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3