930 x122 grota rece

Brico Dépôt

SURPRIZĂ! MAGAZIN CELEBRU, VÂNDUT. SCHIMBARE ȘI ÎN PITEȘTI

Tranzacție importantă pe piața de bricolaj. Rețeaua Praktiker România SRL a fost cumpărată de Kingfisher plc, compania-mamă a Brico Depot România. Suma de vânzare nu a fost dată publicității.

Citiți și: BAT CLOPOTELE LA PRAKTIKER PITEȘTI

„România are o piaţă de bricolaj şi amenajări interioare atractivă, în creştere, şi am avut mereu intenţia ca pe termen mediu să ne creştem cota de piaţă. Sub rezerva aprobării Consiliului Concurenţei, achiziţia strategică a Praktiker România, împreună cu structura magazinelor Brico Depôt, ne oferă o prezenţă puternică în toată ţara.”, afirmă Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

„Suntem mulţumiţi de faptul că am reuşit să creştem afacerea până la acest nivel. Mai mult, suntem mândri că România este o destinaţie interesantă de investiţii pentru un lider al pieţei europene de bricolaj şi amenajări interioare.”, declară, la rândul său, Omer Susli, proprietarul Praktiker.

Citiți și: UN NOU MARE MAGAZIN ÎN PITEȘTI! DESCHIDEREA, VINERI!

Până la această tranzacție, Brico Depot avea în țara noastră 15 magazine, inclusiv în Pitești (mai exact, în Bradu). În schimb, Praktiker număra 27 de magazine. De asemenea, Praktiker are magazin și în Pitești (Bradu).

Cu sediul în Londra, compania Kingfisher este specializată în retailul de tip home improvement (produse principale: materiale de construcție, aparate casnice și unelte). Este cel mai mare retailer de bricolaj din Europa și Asia și al treilea jucător în clasamentul mondial.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90