Donaris 930 x 122

dacia

UN NOU DIRECTOR LA DACIA

Un nou director la Dacia. Începând din această lună, Uzina Mecanica și Șasiuri Dacia are un nou director: Mihai Alexa, cu o experiență de 35 de ani în cadrul companiei.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

„Angajații și clienții sunt în centrul transformărilor Uzinei Mecanica și Șasiuri Dacia. Suntem furnizor pentru 40 de uzine ale Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. Este o provocare zilnică. Alocarea de noi proiecte reprezintă o recunoaștere a faptului că echipele din România au demonstrat competențe și profesionalism.

De-a lungul experienței mele în această uzină, am interacționat cu cei mai mulți dintre angajați și cunosc foarte bine echipele. În ultimii zece ani, peste 3,8 milioane de motoare au fost fabricate de oameni pasionați și mândri că aceste produse sunt făcute în România. E necesar să rămânem competitivi, pentru a proteja acest succes și a ne concentra pe viitor”, declară Mihai Alexa.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Mihai Alexa este absolvent al Universității Politehnica din București, Facultatea de Științe și Ingineria Materialelor. Și-a început parcursul profesional la Dacia în anul 1984. Până în 2008, a coordonat activitatea de uzinare și tratament termic al cutiilor de viteze și a fost șef-proiect pentru cutia de viteze TL8. Ulterior, a ocupat posturile de director adjunct fabricație și manager calitate în relația cu furnizorii.

În 2010 a mers la Technocentre, în Franța, acolo unde, timp de un an, a fost pilot sinteză performanță și calitate mecanică. S-a întors în România și a preluat, pe rând, responsabilitățile de director calitate și, respectiv, fabricație la Uzina Mecanica și Șasiuri Dacia.

În 2017 a devenit director tehnic al Uzinei, având în coordonare noile proiecte care țin de competitivitatea acesteia. Din luna februarie a acestui an a fost director interimar al Uzinei, iar de la începutul lunii iunie conduce ansamblul activităților de mecanică al Uzinei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90