930X122 MAIA

kaufland

UN NOU HIPERMARKET ÎN PITEŞTI?

Puternice firme de retail au făcut cereri la Primărie pentru terenuri de pe domeniul public pe care să își deschidă în Pitești centre comerciale (hipermarket și supermarket). Ar fi vorba de Kaufland şi Lidl, care se află într-o continuă expansiune.

Citiți și: Supermarketuri gigant din România, vouchere pentru clienți de până la 10.000 de lei

Cererile lor, însă, nu au putut fi onorate de municipalitate. Motivul invocat de Primărie: lipsa terenurilor publice care să se preteze, ca suprafață, la asemenea investiţii de anvergură.

O soluţie pentru retaileri ar fi cumpărarea de terenuri de pe piaţa liberă, dar şi acestea sunt fragmentate în Piteşti.

Citiți și: McDonald`s și KFC ,,tremură”! Ce fast food GIGANT vine în oraș

La sfârșitul anului 2014, conducerea Primăriei Pitești își anunța intenția să concesioneze în zona Trivale un teren pentru construirea unui hipermarket. Terenul urma să fie preluat de municipalitate de la Ministerul Apărării Naționale (amănunte, AICI), dar preluarea, din motive juridice, cel puțin deocamdată, nu a mai avut loc. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3