New Profesional Consult 930 x 122

castig salarial

VESTE DESPRE SALARIILE ARGEȘENILOR. MAI RAR AȘA CEVA!

Veste despre salariile argeșenilor. Direcția Județeană de Statistică a furnizat astăzi o veste bună referitoare la câștigurile salariale în Argeș.

Citiți și: Valoarea acestor tichete, mai mare de 4 ori!

Potrivit sursei citate, în mai 2017, cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate oficial, câștigul salarial în județul Argeș a depășit media pe țară. Se întâmplă rar, de obicei Argeșul situându-se sub media națională.

Câștigul salarial mediu brut a fost în Argeș de 3.478 de lei, cu 190 de lei mai mult decât media națională, iar netul, de 2.486 de lei, cu 123 de lei peste media pe țară.

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

Pe ramuri economice, în mai anul acesta câștigul salarial mediu net în județul Argeș a fost următorul: 2.849 de lei în industrie și construcții, 2.040 de lei în servicii și 1.837 de lei în agricultură și silvicultură.

Creșterile câștigului salarial mediu net față de luna aprilie 2017 au fost determinate de acordarea primelor ocazionale (inclusiv prime anuale ori pentru performanțe deosebite), a drepturilor în natură și a ajutoarelor bănești și plății sumelor din profitul net și din alte fonduri (inclusiv tichete de masă și tichete cadou). De asemenea, câștigurile salariale medii nete din luna mai au fost mai mari comparativ cu luna precedentă ca urmare a realizărilor de producții ori a încasărilor mai mari (în funcție de contracte/proiecte).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90