VESTE URIAȘĂ DE LA DACIA | ePitesti
Jupiter 930 x 122

automobil electric

VESTE URIAȘĂ DE LA DACIA

Veste uriașă de la Dacia. La uzina Automobile Dacia din Mioveni ar urma să se fabrice o mașină electrică. Anunțul îl face Jean Christophe Kugler, președintele Renault Group pentru zona Europa, potrivit ziare.com.

Citiți și: EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE

Conform sursei citate, primul model electric de la Dacia ar urma să fie lansat după anul 2020 și ar putea fi asemănător cu Renault ZOE. Renault ZOE are în prezent o baterie de 41 kWh și o autonomie de circa 290 de kilometri.

Jean Christophe Kugler nu a oferit informații despre prețul posibil al mașinii electrice care ar urma să fie fabricat la Dacia, rezumându-se să afirme că va fi „șocant de accesibil”.

Citiți și: DRAGNEA ȘI TĂRICEANU, FĂCUȚI ZOB: “VIZITA LA DACIA, IMPERTINENȚĂ MAXIMĂ!”

„Vom rămâne șocant de accesibili. Nu vom schimba strategia brandului. Vom beneficia de puterea grupului din care facem parte și de tehnologia existentă pentru a se potrivi cu Dacia. Avem toată tehnologia electrică pregătită. Sa faci parte dintr-un grup mare înseamnă că, atunci când ai nevoie de o tehnologie, o ai. Nu trebuie să negociezi.”, spune președintele Renault Group pentru zona Europa.

Prețul viitorului model, conform presei spaniole de specialitate citată de ziare.com, ar urma să fie de sub 15.000 de euro.

Donaris 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066