930X122 MAIA

iani popa

AI UITAT, IANI?

Cine crede în retorica anti PSD a PNL-iștilor este fie bou cu capul pătrat, fie venit acum în țară la capătul unei lungi vacanțe pe Lună.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Astăzi Iani Popa mai că s-a jurat că în Argeș după alegerile locale din vară PNL nu va bate pe nicăieri palma cu PSD pentru alcătuirea de majorități. Nici în Consiliul Județean, nici în consiliile locale. Ne doare fix în pălărie de alianțele de căcat ale PNL-iștilor! Ce vrem să spunem este un singur lucru: Iani, ai uitat când te îmbrățișai cu Nicolescu la câteva scări distanță de criptele Brătienilor? Dacă da, îți amintim noi. Uite fotografiile!

Îți amintești cum te alinta Baronul? „Popică”, dragă Iani!

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

Politica este o curvă nespălată: ieri, Iani, te țineai tandru în brațe cu taica Nicolescu, iar azi îți pute PSD-imea. După cum mâine poate că aceeași PSD-ime îți va mirosi din nou a mușețel și iasomie…

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90