EcoMoto 930×122

doctor

AU LUAT-O RAZNA? CUM SĂ LEGALIZEZE ȘPAGA LA DOCTOR?!

Guvernul Ponta a căzut temeinic în cap. Ca Boc pe vremuri, în emisiunea lui Gheorghe. Cum să vrei legalizarea șpăgii la doctor? Voi ați luat-o razna?

Citiți și: Ce se întâmplă cu doctorița șpăgară din Pitești! Hotărâre de ultim moment

Dați-le medicilor salarii bune, nu praf în ochi, oferiți-le condiții decente pentru practicarea profesiei, construiți spitale noi… Dar nu legalizați șperțul pentru că voi, odioasă clasă politică, de acum și de ieri, nu sunteți în stare sau nu vreți, Dumnezeu mai știe, să modernizați nenorocitul ăsta de sistem de sănătate.

Nu legalizați și șpaga la primar? La funcționar, la birocrat, la judecător, la polițist, la ministru? Așa nici DNA-ul nu și-ar mai avea rostul. I-ați pune lacăt pe ușă, cu expunere de motive. Iar pentru unii dintre voi o lume fără DNA ar fi o lume mai bună. Mai sigură.

Citiți și: Medic arestat! Încasa mii de lei pe lună fără să meargă la serviciu

Și de ce nu ziceți că sunt și doctori cu venituri mari și foarte mari, impresionante măcar comparându-le cu media câștigurilor din România? Poate puțini, dar sunt. De ce le plângeți paușal pe umeri tuturor?

De ce pacientul, ca o cruntă fatalitate, trebuie să dea mită doctorului, asistentei, infirmierei? De ce un gest oribil și de neconceput în Occidentul civilizat este în țara mea, în țara noastră și a voastră, o cutumă? Iar voi, legalizând șpaga, ce faceți? Încurajați Necuratul să-și ascută și mai tăios coarnele în spitalele sărace ale statului. (Foto: evz.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3