AU LUAT-O RAZNA? CUM SĂ LEGALIZEZE ȘPAGA LA DOCTOR?! | ePitesti
Grant Salon 930 x 122

doctor

AU LUAT-O RAZNA? CUM SĂ LEGALIZEZE ȘPAGA LA DOCTOR?!

Guvernul Ponta a căzut temeinic în cap. Ca Boc pe vremuri, în emisiunea lui Gheorghe. Cum să vrei legalizarea șpăgii la doctor? Voi ați luat-o razna?

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Dați-le medicilor salarii bune, nu praf în ochi, oferiți-le condiții decente pentru practicarea profesiei, construiți spitale noi… Dar nu legalizați șperțul pentru că voi, odioasă clasă politică, de acum și de ieri, nu sunteți în stare sau nu vreți, Dumnezeu mai știe, să modernizați nenorocitul ăsta de sistem de sănătate.

Nu legalizați și șpaga la primar? La funcționar, la birocrat, la judecător, la polițist, la ministru? Așa nici DNA-ul nu și-ar mai avea rostul. I-ați pune lacăt pe ușă, cu expunere de motive. Iar pentru unii dintre voi o lume fără DNA ar fi o lume mai bună. Mai sigură.

Citiți și: APEL LA MITINGURI ȘI PENTRU AZI: „IEȘIRILE ÎN STRADĂ VOR CONTINUA!”

Și de ce nu ziceți că sunt și doctori cu venituri mari și foarte mari, impresionante măcar comparându-le cu media câștigurilor din România? Poate puțini, dar sunt. De ce le plângeți paușal pe umeri tuturor?

De ce pacientul, ca o cruntă fatalitate, trebuie să dea mită doctorului, asistentei, infirmierei? De ce un gest oribil și de neconceput în Occidentul civilizat este în țara mea, în țara noastră și a voastră, o cutumă? Iar voi, legalizând șpaga, ce faceți? Încurajați Necuratul să-și ascută și mai tăios coarnele în spitalele sărace ale statului. (Foto: evz.ro)

Nisan 555×222 2
Fashion Sense 570×90