930×122 CAPRA 5

berevoești

BOMBĂ! BOMBĂ ȘI PACE LA PSD ARGEȘ

Primarul Berevoeștiului s-a autosuspendat din PSD. Atât. În contextul cazului năucitor al sclavilor, suspendarea este de-un absurd înspăimântător.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

După ce ani la rând, oameni, inclusiv copii, au fost ținuți în lanțuri, singura „decizie” pe care liderul comunității înțelege să o ia este autosuspendarea din partid. Ca nu cumva partidul să aibă probleme de imagine. Prima și cea mai importantă grijă a tovarășului Proca este partidul, nu monstruoasa realitate pe care Berevoeștiul a găzduit-o, tăcut, an de an. Pentru primar, partidul este suprema preocupare.

Un partid cu metabolism lent, care mestecă în pace chiar și atunci când în curte îi explodează o bombă. Partidul senatorului Valeca nu are angoase. Nu e uluit, nu e revoltat. Nu renunță la primar, nu se leapădă de el „doar” pentru o porție de cumplită sclavie în plin secol XXI și în plină Europă. PSD Argeș poate trăi fericit cu zeci de hăuri căscate în jur. PSD Argeș ar supraviețui liniștit și Apocalipsei.

Citiți și: „Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90