New Profesional Consult 930 x 122

candidat

CANDIDAT „BOMBĂ” PENTRU PRIMĂRIA PITEȘTI!

Ca să elimin din start semnul de întrebare, vă spun de la bun început cine este candidatul „bombă”: Narcis Sofianu. O „bombă” complet fâsâită.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Sofianu „tropăie” prin jalnica politică și administrație argeșeană de mai multă vreme. Cine îl vede și îl aude acum în premieră vorbind la televiziuni ar putea crede, însă, că este însuși Imaculatul. Partidul Național Liberal, complet surd la nevoia de schimbare pe care a cerut-o strada, a ales candidat pentru Primăria Pitești (este adevărat, Bucureștiul încă nu i-a validat candidatura) tot dintre cei vechi și neconvingători. A ales nu prost, ci foarte prost.

Noi, piteștenii care ne-am săturat de Tudor Pendiuc – primarul ca de mere acre, vrem o alternativă. Nu pe Narcis Sofianu. Care sunt argumentele lui? De ce să îl votăm? Știu ce am pierdut cu Pendiuc și Ionică, micii strategi de două parale, dar pe cuvânt dacă știu ce am avea de câștigat cu Sofianu.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Omul a fost consilier local și este consilier județean. Ce îl recomandă? Care sunt proiectele sale importante, importante pentru comunitate, în funcțiile publice deținute? Concret. La liniuță. Nu vorbe. Nu cai verzi pe pereți. Spune-ne ce ai făcut până acum pentru Pitești. Dacă ai făcut multe, da, ai dreptul să-mi ceri votul. Dacă nu, du-te, nene, acasă! Ca tine sunt destui!

Noi, piteștenii care ne-am săturat de Tudor Pendiuc – primarul ca de mere acre, am tot așteptat ca așa-zisa Opoziție, în realitate o mămăligă, să producă un candidat puternic, în fața căruia primul betonist al Piteștiului să stea drepți ca la intonarea imnului național. Ei, aș! Ascultați-mă ce vă spun: cu Sofianu contracandidat, Pendiuc sau Ionică defilează ca pe sub Arcul de Triumf. (Foto 1: opiniagiurgiu.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • ionescu spune:

    Nici 2% nu ia saracul asta. Pendiuc da-le tata 90% de data asta !

  • ionescu e sarac cu duhu spune:

    Ionescule, tu voteaza-l tata pe pendiuc sau cine o fi de la PSD, de 2-3 ori, nu te lasa.. ca poate bte cu 190% =))
    Asta e Pitestiul, 90% tarani, prosti, tigani interlopi, in general scursuri… Si noi cei 10% traim printre voi si va tinem in carca… da-va-s ce meritati de nenorociti :))

  • Smadu spune:

    Ionescule,esti mai prost decat prevede legea !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA