SMART KIDS 930X122

cornel ionica

IONICĂ, FĂ-O MICĂ!

Am mai spus-o și o repet: pe primarul Cornel Ionică îl deranjează să fie criticat. Dovadă stă și mesajul pe care l-a postat astăzi pe pagina sa de socializare la adresa noastră, a publicației ePitești (postarea o puteți citi AICI).

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Înainte de toate, primarul își permite să ne catalogheze ca „așa ziși ziariști”. Domnule primar, cu părere de rău pentru domnia voastră, vă contrazic: suntem jurnaliști de calitate (spre deosebire de păcălicii din presă care vă pupă prin părțile moi). Dar pentru a nu părea că suntem subiectivi sau că ne lăudăm singuri, vă adresez o întrebare: pe ce vă bazați când ne jigniți în acest fel?

Cornel Ionică afirmă apoi că suntem „supuși unor scopuri pe care nu le cunosc, pot să le bănuiesc, dar care oricum nu au legătură cu reflectarea corectă a realității și adevărului”. Între paranteze fie spus, când vă citez, vă mai și corectez din punct de vedere gramatical, în limita timpului disponibil. Nu trebuie să-mi mulțumiți!

Citiți și: DE CE GENTEA NU ESTE ÎNCĂ PRIMAR. IONICĂ ȘI DINU AR PUTEA RATA CONSILIUL LOCAL

Revenind, a doua întrebare: care sunt „scopurile” pe care le invocați? Ascultați-mă bine ce vă spun: de când sunt jurnalist, de vreo douăzeci de ani, nu am avut niciodată, dar niciodată, scopuri ascunse. Dacă aveți vreo dovadă în alt sens, am rugămintea să o faceți publică!

Pe de altă parte, ce înseamnă în accepțiunea dumneavoastră „reflectarea corectă a realității și a adevărului”? Să vă înălțăm ode? Să nu vă contrazicem? Să nu vă criticăm? Aiasta nu se poate, Măria Ta!

Trei: fie mințiți, fie cineva din anturajul domniei voastre de aplaudaci (mai fac o paranteză: chiar nu vă e silă de oamenii care vă „periază” zi de zi?) vă dezinformează. Publicația noastră nu vă șterge comentariile pe care le formulați în scris pe pagina de Facebook a ePitești! Dar pentru că nu e nevoie să fim crezuți pe cuvânt, arătați opiniei publice dovada că noi v-am fi cenzurat!

Patru: spuneți despre articolul la care faceți referire că este „tendențios ca de obicei” (cititorii noștri îl pot găsi AICI). Ce anume este tendențios în acest articol? Și, în general, punctual, la obiect, ce a fost tendențios în ceea ce am scris de-a lungul timpului la adresa Primăriei sau a primarului? Veniți cu argumente, nu cu „lozinci”!

Primarul încheie postarea „apoteotic”, dar tot în stilul „lozincă”: „Scrieți ca să vă băgați în seamă, ca să vă continuați campania de dezinformare pe care ați început-o, fără nicio legătură cu prevederile legale și cu realitatea.” Unde e campania? Unde e dezinformarea? Despre ce prevederi legale vorbiți? Cât despre „realitate”, pe asta am lămurit-o deja.

Ar fi de bun simț ca primarul să facă gura mică atunci când nu are argumente. Stau și mă întreb: a rezolvat primarul Cornel Ionică toate problemele piteștenilor sau ePitești este singura lui problemă? Credeam că un primar nu-și vede capul de treabă. Că multe ore la rând, zi de zi, muncește în folosul comunității pe care o reprezintă. În ceea ce îl privește, constat că pentru primarul Ionică prioritate are războiul pe care l-a declanșat cu presa care nu îi este obedientă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90