930X122 MAIA

dreapta

JALNIC! DREAPTA DIN ARGEȘ, DE-A STÂNGA BARONULUI NICOLESCU

Datorită DNA vremea baronilor roșii este în Argeș la apus. După Constantin Nicolescu a venit rândul lui Tudor Pendiuc să bea cafele amare cu procurorii anticorupție. În ciuda prăvălirii celor doi în neputință, așa-zisa dreaptă de aici pierde, jenant, pe mai departe toate bătăliile județene. De ce?

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Printre altele, și pentru că are lideri compromiși. Atât Ion Popa (PNL), cât și Cătălin Teodorescu (PDL) sunt produse politice expirate. A veni să te dai de dreapta când tu ai stat braț la braț cu baronul Nicolescu, Popa foarte recent, Teodorescu mai cu ceva ani în urmă, este de râsul curcilor. Argeșeanul are răbdare să-ți asculte discursul scremut de dreapta, dar nu e prost și nu uită că ieri zâmbeai complice de-a stânga baronului.

De problema penală pe care riscă să o aibă Teodorescu nu ar fi potrivit, pentru redesenarea dreptei în Argeș, să profite Ion Popa. Tandrețurile publice ale lui Popa cu baronul Nicolescu (vezi foto) sunt proaspete în memoria colectivă. Popică, așa cum părintește îi spunea baronul, nu are ce căuta în anevoioasa construire în Argeș a unei drepte brici.

Citiți și: AI UITAT, IANI?

Cine ar merita să-i înlocuiască? Este un subiect asupra căruia ne vom găsi vreme să zăbovim…

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90