930 x122 grota rece

curier tv

MARILENA BARAȚĂ, INVITATA LUI SOFIANU LA TV

Narcis Sofianu, voinicul care se visează primar (somn ușor!), a invitat-o pe Marilena Barață în Direct în emisiunea lui de la Curier TV. Cum? De fapt, Sofianu era invitatul, iar Barață, gazda?

Citiți și: Secretul primarului piteștean cu cea mai lungă „domnie”. Acum s-a aflat

Aproape o oră, atât cât m-au ținut „lămpile” să urmăresc „show-ul”, a părut taman invers: Marilena Barață vorbea, vorbea și nu se mai oprea, în timp ce Narcis Sofianu avea intervenții scurte și sporadice. Scurte aproape ca Ion Ghițulescu pe vremuri, la radio, când primea legătura pe stadion din studio de la Dumitru Pelican la „Fotbal minut cu minut” ca să anunțe doar minutul și scorul.

Cred că adunate Sofianu nu s-a exprimat oral mai mult de cinci minute în ora la care fac referire. Iar în cele cinci minute nu l-a „ciufulit” zdravăn nici măcar o secundă, măcar una, pe Tudor Pendiuc, Pendiuc la a cărui funcție visează (somn ușor!). Cu Sofianu contracandidat, inculpatul Pendiuc va defila în alegeri.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Partidul Național Liberal și-a ales candidat un om care, de pildă, nu este în stare să se impună într-o banală emisiune tv, lăsându-se moale piesă pentru decorul Marilenei Barață în Direct. Ri-di-col! Sau un om blând cu Tudor Pendiuc, în general, nu numai în emisiunea în care a strălucit prin absență, ciudat de tolerant cu atât mai mult cu cât primarul este acuzat de DNA de grave fapte de corupție. Pe-ni-bil!

Narcis Sofianu este alternativa la Pendiuc? Să fim serioși, că proști nu suntem! Sofianu, ai legătura! (Foto Marilena Barață: captură video YuoTube Curier TV)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90