Donaris 930 x 122

ghita

NINJA ILIESCU ȘI GHIȚĂ OFFLINE

La începutul anilor 90 Ion Iliescu a fost neocomunistul detestabil ale cărui turme proletare de mineri strașnic manipulați prăvăleau sute de ghioage peste capetele studenților. Tot atunci, ceva mai târziu, regimul tovarășului i-a blocat, mizerabil, Majestății Sale, regele Mihai I, intrarea în țară. Sub președinția aceluiași Iliescu, același în carne și oase, însă, de voie sau de nevoie, schimbat în mentalitate, la debutul anilor 2000 România a intrat în NATO.

Citiți și: ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ

Suntem în 2014. Ion Iliescu are 84 de ani. În ciuda vârstei, vârstă la care îți numeri by-pass-urile, și a evoluțiilor din ultimii 15 ani, Iliescu a rămas în mintea proștilor un Darth Vader al politicii. Proștii încă îl cred un Ninja capabil ca dintr-un singur șpagat să-și culce la pământ adversarii.

Ca să-și ascundă propria neputință dovedită temeinic în campania electorală și ca să-l salveze pe prietenul său Victor Ponta, junele Sebastian Ghiță speculează prostia proștilor. Mută anatema dinspre Ponta către Iliescu. Adică dinspre principalul vinovat pentru catastrofa de pe 16 noiembrie către un Iliescu a cărui forță politică este astăzi egală cu zero la plus infinit. Da, potrivit ar fi ca Ion Iliescu să nu mai participe la ședințele PSD. Da, bine ar fi ca Iliescu să se retragă definitiv din partid. Dar nu Ion Iliescu a pierdut, lamentabil, alegerile. Nu Iliescu și nu din cauza lui. Corporatistul Ghiță arată cu degetul către CAP-istul Iliescu, dar refuză să vorbească despre campania online a candidatului Ponta, campanie pe care a condus-o și care a fost un fiasco.

Citiți și: POLITICIENII CU CELE MAI MULTE LIKE-URI DE ANUL NOU

De ochii lumii, Sebastian Ghiță a plecat puțin din PSD. Nu ne interesează. După apocalipsa politică trăită pe 16 noiembrie firesc era ca Victor Ponta să demisioneze urgent de la șefia Partidului Social Democrat. În egală măsură și Liviu Dragnea. În locul demisiilor, excluderea circarului politic Vanghelie și a ridicolului Geoană a picat ca nuca în perete.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3