ȚĂRĂNOI ȘI ȚOAPE. CE RĂU V-A FĂCUT REGINA? | ePitesti
Dr. Vuta 930 x 122

ana

ȚĂRĂNOI ȘI ȚOAPE. CE RĂU V-A FĂCUT REGINA?

Nulități cu bale la gură, prostovani în cap cu roi de muște amețite, țărănoi și țoape au slobozit în zilele din urmă cuvinte grele împotriva Reginei. Avem cumplita neșansă de a fi contemporani cu o gloată de imbecili periculoși.

Citiți și: LI S-A FĂCUT RĂU LA FUNERALIILE REGINEI ANA

Toți alcoolicii, toate frustratele și cutrele pământului și toți nebunii nespitalizați s-au strâmbat scuipând cu poftă pe sicriul Majestății Sale. Hemoroizi cu chip de om, neobolșevici cu creierele spălate, bețivi duhnind a vodcă ieftină și urâte crăcănate de care și dracul fuge îngrozit.

Nu trebuie să-ți fi plăcut Regina. Ba chiar ai dreptul, din motive pe care nu ți le pot înțelege, să o detești. Nu ai, însă, voie să înjuri ca un smintit îngălat un om care tocmai s-a prăpădit și care nu ți-a făcut ție, ratatule, în niciun fel, vreun rău. Dar României? României ce rău i-a făcut Regina, mocofanule? Tu și toată generația de Pokemoni isterici care în aceste zile v-ați lăbărțat în mojicie ați merita sute de șuturi în fund și sute de palme zdravene după ceafă.

Citiți și: (VIDEO) CORTEGIUL FUNERAR REGAL, ÎN ARGEŞ

Văd colegi din presă care, poate la fel de indignați ca mine, încearcă să le explice civilizat acestor bădărani de ce atitudinea lor este incorectă. E ca și cum ai încerca să-i vorbești unei vite despre noblețe, devotament și eleganță.

PS: Din rațiuni de bun simț, am ales să scriu aceste rânduri după încheierea funeraliilor regale, iar nu mai devreme.

Donaris 555×222
Dr. Vuta 570×90