930 x122 grota rece

2017

(VIDEO) DEZOLANT! SĂRBĂTORI ÎNGROPATE DE MANU!

Pustiu! Ce nu au reușit ani de zile predecesorii săi, foști președinți de Consiliu Județean, fie că vorbim de Constantin Nicolescu, fie de Florin Tecău, a „reușit” în al 2 an de mandat Dan Manu, actualul președinte al CJ Argeș. Acesta a „reușit” o performanță notabilă: de a avea propriile lui sărbători.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Mai concret, de 4 zile au început Sărbătorile Argeșului și Muscelului, ediția cu numărul XI.

Startul a fost unul dezamăgitor, numărul participanților la concertul care a avut loc sâmbătă seara în Piața ”Vasile Milea” fiind cu mult mai mic decât al celor care se strâng la o simplă zi de comună. Dovadă stau imaginile următoare:

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Oameni puțini, plictisiți și majoritatea trecuți de prima tinerețe. Întreg Consiliul Județean al Argeșului și instituțiile de cultură din subordinea acestuia și-au unit forțele pentru a rezulta un mare fâs! Așa se întâmplă când promovarea acțiunilor de la  CJ Argeș au ca singur scop satisfacerea unora sau a altora, prieteni cu cine trebuie. Dovezi avem multe, însă nu vom insista asupra subiectului, lăsăm autoritățile competente să verifice legalitatea acestora. Însă vrem să tragem un semnal de alarmă. Domnilor, doamnelor (care vă simțiți), dacă alegem să nu facem tam-tam asupra acestor aspecte, asta nu înseamnă că nu vedem!  Vedem, și chiar vedem bine de tot!

Sărbătorile sunt ale tuturor argeșenilor, nu ale atotștiutorului Dan Manu.

Lipsa mediatizării (nu includem aici site-urile sau publicațiile preferate de președintele CJ Argeș, Dan Manu) și-a spus cuvântul. Piteștenii, argeșenii fie nu știu de existența acestui eveniment, fie au aflat în treacăt și nu le-a trezit niciun interes.

De ce? Pentru că la asta se rezumă capacitatea președintelui Manu și a Consiliului Județean Argeș de a promova un astfel de eveniment. Până în prezent au fost și momente reușite, deja cunoscutul Festival Internațional de Folclor ”Carpați”. Din fericire, sau din păcate, meritul nu este al oficialităților județene. Festivalul ”Carpați” a ajuns deja la edița a XXXIV-a, fiind inițiat cu mult înainte ca măcar cineva să se gândească la Sărbătorile Argeșului și Muscelului.

Sperăm ca argeșenii să aibă parte de surprize plăcute din partea acestor serii de evenimente care se vor întinde până pe data de 26 august. VA URMA!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3