NOR CURIER 930X122

colegiul armand calinescu

„EDUCAȚIA SCHIMBĂ VIEȚI” – PROIECT LA „ARMAND CĂLINESCU”

„Educația schimbă vieți” – proiect la „Armand Călinescu”. Elevi ai Colegiului Tehnic „Armand Călinescu” din Pitești desfășoară în această perioadă proiectul „Educația schimbă vieți”. Proiectul este parte a concursului național Euroscolo, ajuns deja la a XII-a ediție, concurs inițiat de Biroul de Legătură al Parlamentului European în România (BLPE), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Citiți și: Pitești: Gentea a găsit soluția!

Aflată la a patra sa participare la acest concurs, echipa colegiului piteștean organizează prin acest proiect campanii de informare şi conştientizare cu privire la rolul educaţiei.

„Educația schimbă vieți” are la bază pentru elevii de la „Armand Călinescu” povestea de succes a unei personalități argeșene, profesorul dr. Tudorel Popescu. Pornind de la această temă, echipa colegiului întreprinde multiple activităţi de promovare atât a rolului educaţiei în formarea tinerilor, cât şi a parcursului profesional al lui Tudorel Popescu.

Citiți și: SCHIMBĂRI MAJORE LA „ARMAND CĂLINESCU”

În acest sens, elevii au participat sau urmează să participe la mai multe evenimente culturale din Argeș, precum “Fiii Argeşului şi Muscelului”, organizat de Centrul Cultural Judeţean Argeş la Muzeul Goleşti, simpozionul “O carte, un copil, un dascăl – şanse ce pot schimba vieţi”, la Muzeul Judeţean Argeş, şi expoziţia de desen şi fotografie tematică “Portret de şcoală”, de la Biblioteca Judeţeană “Dinicu Golescu”.

„Echipa liceului este încrezătoare în reuşită şi de această dată, bazându-se pe rezultatele care i-au adus laurii victoriei în ediţiile anterioare (2013, 2015, 2017 – amănunte, AICI)”, transmit Andreia Demeter, profesor de limba română, și Elena Cențiu, profesor de limba engleză, reprezentanți ai colegiului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90