930 x122 grota rece

başulescu

EL A SEMNAT CONTRACTUL CU BECHTEL! ACUM CONDUCE REGIA ARGEŞEANĂ DE DRUMURI!

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat un proiect prin care a fost modificată componenţa Consiliului de Administrare al Regiei Autonome de Drumuri Argeş R.A.

Citiți și: LICITAŢIE PENTRU BENZINĂRIILE DE PE VIITOAREA AUTOSTRADĂ PITEŞTI-SIBIU

În fruntea Consiliului, în calitate de preşedinte, a fost numit un reprezentant al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri, Mihail Petea Başulescu. Acesta este nimeni altul decât omul care a semnat contractul dintre statul român şi compania americană Bechtel (pentru construirea unei autostrăzi în Transilvania), contract reziliat ulterior cu mare scandal. Mihail Petea Başulescu a fost director general al CNADR şi director al aeroportului „Otopeni”, iar acum a ajuns să se ocupe de drumurile din judeţul Argeş.

„Nu îmi reproşez nimic din punct de vedere al contractului cu Bechtel. Totul a fost perfect legal, era un contract bun. Sunt mândru că am semnat contractul! Problemele au intervenit ulterior, când contractul a fost modificat.”, ne-a declarat Başulescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90