New Profesional Consult 930 x 122

elevi

ELEVI DIN TOPOLOVENI, ACUZAȚI CĂ AU FĂCUT SCANDAL ÎN HOTEL

Pe un site pus la dispoziția celor care vor să-și exprime opinia în legătură cu serviciile de care au avut parte în vacanță la hoteluri, pensiuni sau alte unități de cazare turistică apare un comentariu care face trimitere la un grup de elevi din județul Argeș.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

,,S-a întâmplat ca în acest sejur la acelaşi hotel să fie cazat un grup de elevi minori din Argeş, care aveau banchetul de sfârşit de clasa a VIII-a sau a XII-a. Rezultatul? Alcool, gălăgie până la ora 4, scandal, Poliţie, lipsă de bun simţ civic, deşi aveau şi profesori. Personalul ne-a anunţat de acest eveniment după ce am plătit sejurul, deci dacă nu vă convine… NU recomand și nici nu voi mai repeta niciodată această EXPERIENȚĂ.’’, a scris o doamnă pe site-ul respectiv pe 27 mai, făcând referire la un hotel din stațiunea Predeal.

Cum de am aflat abia acum? Ei bine, unul dintre elevii care ar fi fost acolo, elev al Liceului Teoretic ,,Ion Mihalache’’ din orașul argeșean Topoloveni, a dat de urma comentariului respectiv şi recent l-a postat pe pagina sa de Facebook. ,,Ne-a plăcut să ne lăsăm amprenta întotdeauna, chiar dacă asta a însemnat să distrugem ceva pentru a-și aduce aminte de noi.’’, a scris tânărul pe contul lui de socializare, în „replică” la criticile doamnei.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Ce l-a „supărat” la comentariul care acuză comportamentul unor tineri și lipsa de reacție a profesorilor? ,,Păi, mă enervează, frate, ne-a făcut minori şi noi toţi eram majori’’. (Foto: Facebook)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Alex spune:

    Pusti corditi . asta-i generatia din ziua de astazi. nu stiu de ce va mai intrebati de ce sunt in stare . Asa se intampla cand scoti animalu din grajd .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90