New Profesional Consult 930 x 122

5 ani

EMOȚIONANT! DRAGOSTE DINCOLO DE MOARTE: „TE IUBESC MULT!”

A trecut mai bine de o lună de când Lia Maria Manuela Spiridon, tânăra din Pitești diagnosticată cu leucemie, murit: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/lia-spiridon-a-murit/ și http://epitesti.ro/editorial-3/la-moartea-unui-om-frumos-lia-spiridon/.

Citiți și: Primarul Dan Stroe, mesaj special!

Rănile sufletești suferite și de iubitul ei, Adrian-Cristian Călinescu, nu se închid. Astăzi este ziua în care cei doi ar fi împlinit 5 ani de relaţie, fapt pe care Adrian a ținut să-l împărtășească pe pagina lui de socializare. Mesajul este emoționant, adresat celei pe care a iubit-o cu dragoste sinceră și curată.

,,6 noiembrie 2015! Astăzi am fi făcut 5 ani, 5 ani de când eram împreună, dar viața a fost prea dură cu tine, cu noi, cu dragostea noastră. În fiecare zi mă gândesc la tine, în fiecare zi mă uit la pozele cu noi şi mă întreb cum ar fi fost dacă sau ce am fi făcut acum dacă… ? Dacă totul era bine, acum ştiu ce aş fi făcut. Am fi fost amândoi, posibil acasă, pentru că tu nu puteai să ieși, am fi fost unul lângă altul. Te-aş fi surprins cu un buchet imens de flori, cu un cadou special pentru o ființă specială. Ne-am fi bucurat de ziua noastră, am fi făcut multe poze împreună şi, probabil, ne-am fi uitat la filme până am fi adormit.

Citiți și: Generalul Tudosoiu, anunț de ultim moment: „Azi punem punct”

Ştiu sigur că am fi fost fericiţi. Îmi lipsești mult, foarte mult! Simt un dor imens, un dor nebun. Au trecut 5 ani şi vreo 2 ore şi jumătate de când ne-am sărutat pentru prima dată. Acum merg singur în locul nostru, ştiu că era şi atunci destul de frig, însă acum, pentru că tu nu eşti, este şi mai rece. Îmi e dor de tot, de tot ce însemnai tu, de toate momentele frumoase! Acum, când merg pe stradă şi văd tineri de mână simt un gol în stomac. Poate par egoist, ştiu că nu e bine, ar trebui să mă bucur pentru ei, pentru că ştiu cât de frumos este să iubești cu adevărat şi să ai pe cine strânge în brațe.

Te vreau înapoi, ştiu că e în zadar, dar este singurul lucru pe care mi-l doresc. În rest, nu ştiu dacă mai vreau ceva, nu mai vreau nimic. Timpul a trecut, timpul trece, iar cu fiecare zi care se scurge îmi este şi mai dor de tine. Sper că eşti bine acolo, eu nu sunt bine aici şi probabil ştii asta. Nu ştiu ce să cred, nici măcar lacrimi nu mai am. Mă doare, şi mă doare rău. Ştiu că ne vom întâlni cândva, nu știu când, însă până atunci am să te port mereu în sufletul meu, iubita mea, te iubesc mult!’’, a scris Adrian-Cristian Călienscu. (Foto: Facebook Călinescu-Adrian Cristian)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90