SMART KIDS 930X122

epitesti

EPITEȘTI, 500.000 DE VIZITATORI UNICI

ePitești, 500.000 de vizitatori unici.

Citiți și: ePitești bate toate recordurile: 3.6 milioane de cititori în 2 luni!

Publicația ePitești.ro înregistrează constant un număr ridicat de cititori. Potrivit trafic.ro, în ultimele 3 luni ePitești a fost cel mai citit ziar online din județul Argeș, cu aproape 500.000 de vizitatori unici (click pe imagini pentru mărire):

Suntem în continuare în topul celor mai bune publicații online din țară, ocupând locul 53 la categoria Știri/Mass-Media.

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

ePitești este singura publicație online din Argeș care își menține constant media ridicată de vizitatori unici pe fiecare zi, fără căderi bruște sau ascensiuni fulminante! Acest lucru VĂ INVITĂM să îl VERIFICAȚI cu ATENȚIE!

Pe de altă parte, atragem atenția asupra faptului că nu orice trafic prezentat de site-urile piteștene este real. În timp ce în cazul celor mai multe publicații online majoritatea vizitatorilor apar, conform trafic.ro, ca fiind din România, următoarele locuri în topul numărului de cititori fiind ocupate de țări în care sunt plecați foarte mulți români, există și site-uri care nu respectă această regulă.

Iată un exemplu de publicație online din județul Argeș ai cărei vizitatori unici ar fi și din… Federația Rusă (click pe imagine pentru mărire):

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90