SMART KIDS 930X122

epitesti.ro

EPITEȘTI.RO DERANJEAZĂ, DAR NU SE LASĂ INTIMIDAT

ePitești.ro deranjează, dar nu se lasă intimidat. ePitești.ro s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi un site serios, calitativ, plin de substanță, care prezintă, obiectiv (calitate definitorie în jurnalism), problemele județului Argeș.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Aceste lucruri, dar și faptul că ePitești.ro nu se lasă influențat de nicio persoană sau instituție publică, deranjează. Tocmai de aceea, indivizi comandă distrugerea definitivă a platformei ePitești.ro.

 ePitești.ro a fost atacat de către hackeri! Incidentul a avut loc aseară, în intervalul orar 19-20.00. În consecință, ne vom adresa autorităților competente pentru a fi luate măsurile necesare. 

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

A fost posibil, prin intermediul unor mesaje, să se ia legătura cu cel care a făcut acest atac. Hacker-ul a afirmat că a fost plătit de o persoană, a cărei identitate nu a vrut să o facă publică (încă!). Fiindcă a vrut să obțină o sumă de bani, a acționat în consecință. Pe de altă parte, s-a descoperit că IP-ul folosit pentru realizarea atacului ce avea drept scop distrugerea definitivă a site-ului ePitești.ro figurează ca fiind al unei herghelii din apropierea Piteștiului. Autoritățile vor face, însă, lumină în acest caz.

Cei care  comandă astfel de atacuri trebuie să știe că site-ul ePitești.ro are back-up pentru fiecare zi de funcționare. Zilnic, o copie de siguranță a publicației noastre este depozitată pe un alt server. Astfel de atacuri pot șterge sau distruge, în cel mai rău caz, o singură zi de activitate a ePitești.

Indiferent de metodele pe care anumite persoane, deranjate de  ePiteștile folosesc pentru a distruge această publicație, noi vom rămâne în continuare un mijloc de informare nepărtinitor, de referință, la nivelul județului Argeș.

Seriozitatea, obiectivitatea, jurnalismul de calitate, informațiile oferite în exclusivitate și devotamentul pentru cititorii noștri își vor pune în continuare amprenta asupra presei argeșene, indiferent de obstacole!

Echipa ePitești

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3