930 x122 grota rece

cartier

EPITEȘTI VINE ÎN CARTIERUL TĂU

ePitești vine în cartierul tău. De-a lungul timpului, ePitești a demonstrat că problemele cu care o comunitate se confruntă pot fi rezolvate atât timp cât sunt semnalate.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Am arătat și vom arăta care sunt neregulile din orașul în care trăim. Multe situații de criză prezentate de publicația noastră au fost sesizate chiar de cititorii ePitești.

Pentru că vrem să schimbăm în bine lucrurile din municipiu, ePitești vine în cartierul tău. Semnalați-ne problemele cu care vă confuntați! În fiecare săptămână echipa de teren a ePitești va merge într-o zonă din oraș. Împreună vom face schimbări!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Exemple despre unele dintre situațiile prezentate de publicația noastră puteți citi AICI, AICI, sau AICI. O schimbare majoră în bine, AICI.

Ne puteți transmite sesizările dumneavoastră prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3