SMART KIDS 930X122

acord

EŞTI DE ACORD? INTERZIS ÎN FRAŢII GOLEŞTI

UPDATE: În urma articolului nostru, am primit pe adresa redacției un punct de vedere din partea unui președinte de asociație de proprietari din zona Frații Golești.

Citiți și: Total interzis să faci asta în mașină! Amenzi usturătoare!

„Mai jos vă voi face o descriere a situației, pentru a înțelege în detaliu despre ce este vorba în acest caz și pentru a evita publicarea/comunicarea informațiilor eronate către locuitorii municipiului Pitești:

1.Există o sesizare către Primăria municipiului Pitești pentru închiderea unei alei de circulație care face legătura între bulevardul Frații Golești și bulevardul Republicii, cu un răspuns oficial al Primăriei Pitești cum că se va lua în discuție la finalul acestei luni.

Citiți și: Nouă regulă pentru șoferii din România

2.”Autoritățile locale au în plan instituirea unei interdicții de circulație pe o alee folositî drept scurtătură de către șoferii care în prezent vor să treacă de pe strada Frații Golești – care are sens unic – pe bulevardul Republicii – aleea pentru care s-a făcut sesizarea și care se dorește a fi închisa este cu dublu sens, și nicidecum cu sens unic (este vorba de aleea cu nr. 4 din foto hartă extras – vezi mai jos!): 

3.”Este vorba despre singura cale de acces public între cele două artere de circulație de la Depou până la sensul giratoriu Prundu” –  informație greșită! Depoul CFR este situat în imediata apropiere a sensului giratoriu din Prundu, aleea cu nr.4 pentru care discutam aici e la mare distanță de sensul giratoriu.

Aleea cu nr. 3 este, de asemenea, cu dublu sens și se află situată în spatele blocului S7b, iar circulația se desfășoară fără pericole. Această alee este folosită ca scurtătură de către șoferi și este tranzitată și de mașini de capacitate mai mare, gen mașini de salubritate.

Dar chiar și așa, dacă privim în perspectivă și cu ochii cetățenilor responsabili și interesați pentru bunul mers al circulației și, de asemenea, ținând cont de disponibilitatea locurilor de parcare, vedem că începând de la strada Gheorghe Doja până la sensul giratoriu Prundu sunt 6 căi de acces între cele două bulevarde. Închiderea aleii cu nr.4 nu va contribui negativ la buna desfășurare a circulației și nu va încurca activitatea în zonă.”

Eşti de acord? Interzis în Fraţii Goleşti. Autorităţile locale din Piteşti au în plan instituirea unei interdicţii de circulaţie pe o alee folosită drept scurtătură de către şoferii care în prezent vor să treacă de pe strada Fraţii Goleşti – care are sens unic – pe bulevardul Republicii – care, de asemenea, este cu sens unic.

Concret, autorităţile propun comisiei de circulaţie a municipiului „închiderea circulaţiei auto pe aleea carosabilă care face legătura între strada Fraţii Goleşti şi bulevardul Republicii prin faţa blocului S7b şi transformarea acesteia în parcare”. Este vorba despre singura cale de acces rutier  public între cele două artere de circulaţie de la Depou până la sensul giratoriu din Prundu.

O decizie în acest sens va fi luată în şedinţa comisiei de circulaţie de la Primăria Piteşti de la finalul acestei luni. (Foto: bulevardul Frații Golești) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3