Donaris 930 x 122

amprentare

amprentare

EXCLUSIV! APARAT DE AMPRENTARE LA PRIMĂRIA PITEŞTI!

Primăria Piteşti a prevăzut în bugetul pentru anul în curs şi o listă de dotări pentru serviciile aflate în subordinea sa.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Se remarcă din această listă intenția de achiziționare a unui aparat de amprentare, care va intra în dotarea Serviciului Public de Evidenţă a Persoanei Piteşti. Aparatul este necesar pentru noile tipuri de acte de identitate care vor intra în circulaţie începând din 2014.

Pe de altă parte, pentru Filarmonica Piteşti vor fi cumpărate o trompetă, un trombon şi un fagot solist, la preţul de 82.000 de lei, iar pentru Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului este prevăzută achiziționarea a 40 de instalaţii electrice ornamentale, în valoare de de 150.000 de lei. În bugetul ADP (Administrația Domeniului Public) este planificată cumpărarea de noi locuri de joacă şi aparate de fitness, de 600.000 de lei. Cea mai mare sumă va fi plătită pentru 3 autobasculante cu lamă necesare pentru deszăpezire – 2.250.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Primăria împrumută 80.000.000 de lei! Pentru ce sunt banii

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3