930×122 CAPRA 5

limita de viteza

EXCLUSIV! ATENȚIE, ȘOFERI! PITEȘTI: O NOUĂ LIMITĂ DE VITEZĂ

Pitești: O nouă limită de viteză. Comisia de circulaţie a municipiului Piteşti va analiza peste două săptămâni, în ședința sa periodică, mai multe propuneri de la cetăţeni, Primărie şi Poliţia Rutieră pentru fluidizarea traficului şi reducerea riscului de accidente.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

O propunere vizează strada Banat (care, potrivit municipalității, va fi reabilitată şi modernizată în curând): instituirea unei limite de viteză fie de 40 de km pe oră, fie chiar de 30 de km pe oră. Motivul invocat: strada este îngustă, iar riscul de accidente, mare.

Comisia de circulație va stabili limita de viteză și data de la care va intra în vigoare.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Pe aceeaşi stradă ar urma să fie amenajate mai multe treceri de pietoni.

De asemenea, Comisia va decide cu privire la montarea de limitatoare de viteză pe străzile Mitropolit Antim Ivireanu, Frasinului, Făgetului, Ion Minulescu, Livezilor și Schitului şi pe aleea din spatele blocului P1bis din cartierul Trivale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90