EcoMoto 930×122

Arges

tecau_cj

EXCLUSIV! CONSILIUL JUDEŢEAN LUCREAZĂ LA UN BUGET DE RĂZBOI!

Consiliul Judeţean Argeş a primit o adresă de la Administraţia Finanţelor Publice prin care i se cere să pregătească un buget de război până pe data de 15 martie!

Citiți și: A nins în Argeș!

Coincidenţă sau nu, solicitarea vine în contextul în care există probleme de ordin militar în Ucraina, ţară vecină cu România. Cereri similare au fost transmise către toate consiliile judeţene din ţară.

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş afirmă că această solicitare face parte dintr-o „procedură normală”. „Odată la 4 ani sunt solicitate astfel de bugete, care aşa se numesc: bugete de război. Nu înseamnă, însă, că ne pregătim de război. Pur şi simplu sunt nişte măsuri de prevedere pe care statul le ia”, declară pentru ePitești Florin Tecău, preşedintele interimar al Consiliului (foto).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3