930 x122 grota rece

doliu

lumanari_steag

EXCLUSIV! DOUĂ ZILE DE DOLIU ÎN MIOVENI

Primarul Ion Georgescu vrea să instituie două zile de doliu în orașul Mioveni în memoria căpitanului comandor Ginel Claudiu Crăcănel, decedat ieri în accidentul de elicopter SMURD din judeţul Constanţa.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

„Probabil că mâine sau poimâine va fi adus în Mioveni… Trupul va fi depus la Catedrala din oraş, iar cu o zi înainte de înmormântare şi în ziua înmormântării va fi doliu în Mioveni. Vor fi două zile de doliu.

Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Abia îl făcusem cetăţean de onoare… Știu că îşi iubea mult meseria şi mai ştiu că de fiecare dată când zbura pe deasupra Mioveniului îşi suna prietenii şi rudele… S-a bucurat foarte mult când i-am dat diploma de „Cetăţean de onoare”, era bucuros că munca sa a fost apreciată. A fost un erou care salva vieţi. Întâmplarea face că am lucrat cu tatăl său la uzina Dacia, iar soţia lui este angajată ca psiholog la o creşă de-a noastră. Îmi pare rău de cele întâmplate!”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3