930×122 CAPRA 5

mall

EXCLUSIV! ”ZGÂRIE-NORI” LA NOUL MALL DIN PITEȘTI

Exclusiv” ”Zgârie-nori” la noul mall din Pitești. După cum v-am informat, un nou mall va fi construit în Pitești, în cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Dezvoltatorul, Prime Kapital, ar urma să ridice în zona mall-ului și doi ”zgârie-nori”. Ar fi vorba despre blocuri de locuințe.

Fiecare bloc ar urma să aibă nu mai puțin de 16 etaje. În eventualitatea în care proiectul se va materializa, ar fi cele mai înalte clădiri locuite din Pitești.

Citiți și: Haos într-un cartier din Pitești!

Vă reamintim că viitorul nou mall va fi construit pe un teren din zona industrială de pe strada Lânăriei, în apropierea Gării Sud a Piteștiului.

Totodată, investitorul, în colaborare cu municipalitatea, ar urma să construiască și o pasarelă, care le-ar veni în ajutor atât clienților mall-ului, cât și piteștenilor care ar tranzita zona.

Prime Kapital, compania care va construi noul mall, are proiecte similare în țări din Europa Centrală și de Est. Alte detalii despre viitorul nou mall din Pitești, AICI și AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3