Biroul de Credite

mall

EXCLUSIV! ”ZGÂRIE-NORI” LA NOUL MALL DIN PITEȘTI

Exclusiv” ”Zgârie-nori” la noul mall din Pitești. După cum v-am informat, un nou mall va fi construit în Pitești, în cartierul Tudor Vladimirescu.

Citiți și: EXCLUSIV: AȘA VA ARĂTA! NOU MALL ÎN PITEȘTI

Dezvoltatorul, Prime Kapital, ar urma să ridice în zona mall-ului și doi ”zgârie-nori”. Ar fi vorba despre blocuri de locuințe.

Fiecare bloc ar urma să aibă nu mai puțin de 16 etaje. În eventualitatea în care proiectul se va materializa, ar fi cele mai înalte clădiri locuite din Pitești.

Citiți și: VESTEA AȘTEPTATĂ ÎN TUDOR VLADIMIRESCU

Vă reamintim că viitorul nou mall va fi construit pe un teren din zona industrială de pe strada Lânăriei, în apropierea Gării Sud a Piteștiului.

Totodată, investitorul, în colaborare cu municipalitatea, ar urma să construiască și o pasarelă, care le-ar veni în ajutor atât clienților mall-ului, cât și piteștenilor care ar tranzita zona.

Prime Kapital, compania care va construi noul mall, are proiecte similare în țări din Europa Centrală și de Est. Alte detalii despre viitorul nou mall din Pitești, AICI și AICI.

Donaris 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066