New Profesional Consult 930 x 122

șeminee valdo dec

FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Firmă din Pitești angajează. Șeminee Valdo Dec angajează agent de vânzări în Pitești. Firma este interesată de o persoană ambițioasă, comunicativă, inteligentă, sociabilă, cu abilități de comunicare verbală și scrisă. De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă capacitate de efort prelungit, putere de convingere și să dețină permis de conducere categoria B.

Citiți și: NU RATA! LOC DE MUNCĂ. FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ

Sarcinile agentului de vânzări vor fi următoarele: promovarea produselor și imaginea companiei, identificarea potențialilor clienți, elaborarea și redactarea ofertelor de preț către potențiali clienți și realizarea obiectivelor comerciale anuale/trimestriale/lunare (target-ul).

Viitorul angajat al Șeminee Valdo Dec din Pitești se va bucura de un salariu motivant și va avea posibilitatea să lucreze într-o companie dinamică și orientată către rezultate.

Citiți și: ȘEMINEE VALDO DEC PREZINTĂ COȘURILE DE FUM TONA

Cei interesați pot depune CV-urile la adresa de e-mail florentina@semineulmeu.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90